Nahkaverhoilu autoon

Tuntuuko nykyinen autosi vanhalta ja eikö se enää piristä sinua samoin, kun se teki uuden karheana? Tiesitkö että laitattamalla uuden nahkaverhoilun autoosi, saisit siitä nopeasti näyttävän näköisen?

Auton sisäverhoilu on ulkokuoren jälkeen näkyvin osa-alue autosta. Sisäverhoilun kunto ja siisteys vaikuttaa merkittävästi auton yleisilmeeseen. Hienokaan auto ei tunnu enää hienolta, jos sen sisäosat on rikkinäiset, likaiset ja nuhjuiset. Uuden auton hankinnan ja autolainan hakemisen sijaan voisit uusia nykyisen autosi verhoilun ja saada siitä pienellä rahalla uuden veroisen. Autolainaa miettiessäsi kannattaa aina muistaa se, että lainat on parasta vertailla tarkkaan ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

Uudella nahkaverhoilulla saa nopeasti uuden ilmeen autolleen ja sisäosien värimaailma voidaan toteuttaa yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Myös materiaalivaihtoehtoja on nykyään lähes rajattomasti, joten väreistä ja kuoseista löytyy varmasti jokaiselle sopiva. Myös erilaisia materiaaleja yhdistelemällä saa aikaan näyttäviä kokonaisuuksia.

Museoautojen kohdalla auton verhoilun uusimista kannattaa harkita tarkoin ja teettää työ ammattilaisilla. Museoautojen sisustat kannattaa uusia vanhaa kunnioittaen. Jotkin vanhat nahkaverhoilut voi kunnostaa uusimisen sijaan myös maalaamalla. Jos verhoilun uusimisen sijaan päädyt nahan maalaamiseen, voit samalla halutessasi vaihtaa sisustan väriä.

Nyt varmaan mietit, mitä verhoilun uusiminen sitten maksaa? Toki jokainen kohde ja projekti on aina omanlaatuinen, mutta yleensä hintahaarukka etu- ja takapenkkien verhoilun uusimiselle on noin 1000-5000 euroa + materiaalit. Kattoverhoilujen hinnat liikkuvat väliltä 200 – 600 euroa, riippuen onko kyseessä kattolevyyn liimattava vai rautalankakaarille asennettava verhoilu. Ratin verhoilun hinta on noin 250 – 350 euroa. Materiaalivalinnoilla kokonaishintaa saa laskettua. Edullisimmat materiaalit ovat keinonahat. Myös kankaista löytyy edullisia vaihtoehtoja, mutta niiden hintahaarukka on todella laaja.