Toyota mallit

Isommat Toyota mallit lupaavat luksusta.

Tervetuloa tutustumaan uuteen Toyota mallistoon. Toyota mallit löydät kätevästi netistä, jossa voit selata esitteitä tai ladata ne pdf-muodossa. Halutessasi voit tilata myös perinteisen esitteen kotiisi. Mallikohtaisista hinnastoistamme näkyvät autojen hinnat, tehdasasenteiset varusteet, jälkiasennettavat varusteet ja verotusarvot. Lisävarusteilla suojaat autoasi turhalta kulumiselta ja saat sen pysymään siistinä pitkään. Lisävarusteita ovat muun muassa kulmasuojat, kylkilistat, lämmitysjärjestelmät, matot, nahkaverhoilu, taakkateline ja suksi- ja tavaraboxit. Lisävarusteita löytyy paljon muitakin, joista edellä mainittuina vain pieni, mutta hyödyllinen joukko tarpeellisia varusteita. Lisävarusteilla ajostasi tulee nautinnollisempaa, turvallisempaa ja kaikin puolin sujuvampaa. Toyota-lisävarusteilla teet autostasi yksilöllisen ja omien toiveidesi mukaisen. Jokainen Toyota malli sekä tehokkaat lisävarusteet palvelevat sinua luotettavasti ja pitkään.

Toyota mallit on luotu vastaamaan toiveitasi

Sivuiltamme löydät 17 Toyota mallia, joista on helppo valita parhaiten omiin tarpeisiisi ja mieltymyksiisi sopivin. Toyotat on valmistettu juuri sinulle, joka vaadit autoltasi taattua laatua ja toimivuutta jokaisessa tilanteessa. Toyota on päivittäisessä käytössä toimiva, taloudellinen ja miellyttävä ajaa, ja auton jokainen millimetri on huolella toteutettu. Toyotaa arvostetaan maailman parhaana autobrändinä ja myös yhtenä maailman suurimmista autonvalmistajista. Toyota Motor Company -konsernilla on ympäri maailman 30 kansallista myynti- ja markkinointiyhtiötä 56 eri maassa, ja Toyota Motor Europe työllistää suoraan noin 20 000 henkilöä Euroopan alueella. Toyota on suosittu automerkki kaikkialla, sillä vuonna 2016 Toyotaa myytiin 10,1 miljoonaa kappaletta yli 170 maassa. Toyota jatkaa voittokulkuaan laatulistojen kestomenestyjänä, niin meillä Suomessa kuin kaikkialla maailmassa.

Minkälainen on Toyotan asema Suomen markkinoilla? Katukuvaa seuratessa on jo pitkään voinut huomata, että Toyota mallit ovat yksi suosituimmista automerkeistä Suomessa. Toyota on näkyvä työllistäjä ja suunnannäyttäjä Suomessa, sillä Toyota Auto Finland Oy työllistää meillä noin 80 henkilöä. Suomesta löytyy lisäksi 57 täyden palvelun autotaloa ja 27 valtuutettua Toyota-huoltoa /korjaamoa. Toyota ja Suomi käyvät voittoisasti yhdessä eteenpäin myös urheilun puolella. Maailmankuulu entinen rallikuljettaja Tommi Mäkinen perusti Toyota-rallitallin, ja suomalainen nouseva suuruus Jari-Matti Latvala on aloittanut menestyneesti Toyota-tallin palveluksessa voittamalla Ruotsin MM-rallin. Toyota-konserni omistaa Euroopassa kaikkiaan kuusi autotehdasta ja kolme moottoritehdasta. Euroopassa tuotetaan kahdeksaa erilaista Toyotan korimallia. Euroopan kokonaistuotanto kapusi juuri yli 10 miljoonan.

Toyota tarjoaa suorituskykyistä ajonautintoa

Tule testaamaan paikanpäälle Geneven autonäyttelyyn uuden sukupolven moderni ajojärjestelmä. Geneven autonäyttelyssä kaikki Toyota mallit ovat esillä, ja autonäyttelyn helmiä ovat muun muassa dynaaminen uusi Yaris ja sen urheilullinen sisarus Yaris GRMN. Lisäksi näyttelyyn saapuva väkijoukko pääsee hämmästelemään tulevaisuuden konseptiautoa, joka on ensiesittelyssä Genevessä. Konseptiauto on suunniteltu erityisesti kaupunkiajoon sekä aktiivisille autoilijoille, jotka tarvitsevat autoa päivittäiseen kulkemiseen. Sähköajoneuvot tuovat ajamisen helppoutta usein rutiininomaisiin ajomatkoihin, kuten työmatkoihin. Sähköajoneuvossa on aktiivinen korin kallistusjärjestelmä, joka tarjoaa käyttäjälleen kätevän vaihtoehdon A- ja B-segmentin pienille perheautoille, moottoripyörille ja sähköautoille. Uusi, kehittynyt teknologia varmistaa mukavan ja vakaan ajotuntuman, jossa kuljettajan asento on suunniteltu huolella upeiden ajokokemusten takaamiseksi.

Autoilun uusi aika on kovaa vauhtia tulossa: uudet Toyota mallit näyttävät tietä autoilun moderniin ja puhtaampaan tulevaisuuteen. Toyota on hybridiautojen edelläkävijä, joka kulkee vedyn voimalla. Toyotan Mirai-mallissa vety tuottaa polttokennon välityksellä virtaa sähkömoottoriin, jossa sivutuotteena pakoputkesta tulee vettä. Kilo vetyä maksaa noin kymmenen euroa, ja Toyota Mirain tankkiin polttoainetta mahtuu noin viisi kiloa. Autoa tankatessa vety on ylivoimainen nopeudessa sähköautoon verrattuna, sillä vetyauton tankkaus kestää vain noin 3,5 minuuttia. Toyotalla uskotaan, että vety polttoaineena on turvallista. Onnettomuustilanteissa Toyota Mirain vetysäiliöt on rakennettu sekä koteloitu niin, etteivät ne vaurioidu onnettomuustilanteissa. Toyota mallit tuovat siis toivottua uutta käytännön näkökulmaa ja tuntumaa autoilun tulevaisuuteen. Mitä hybridiauto sitten käytännössä tarkoittaa ja minkälaisiin autoihin se on tarkoitettu? Hybridi yhdistää polttomoottorin ja sähkömoottorin ja sopii keskikokoiseen kalustoon, vety puolestaan sopii henkilöautoista alkaen myös isompiin autoihin, kuten busseihin.

Toyota mallit esillä Geneven autonäyttelyssä 9.3.-19.3.2017

Geneven autonäyttely on alkanut ja erityistä huomiota nauttinee Toyotan moderni uuden sukupolven konseptiauto. Toyota tuo näkyvän kattauksen mielenkiintoisia uutuuksia paikanpäälle, ja Toyota C-HR nauttii erityisesti mielenkiinnosta. Autonäyttelyn vetonaulana C-HR tuo mukanaan taattua dynaamisuutta. Toyota mallit, kuten moderni uuden sukupolven konseptiauto, polttokennon välityksellä toimiva vetyauto, vahva ja erityisesti työkäyttöön sopiva Proace sekä hienostuneen muotoilun omaava, vahva ja särkymätön Hilux, ovat haluttuja malleja. Toyota mallit ovat kokonaisuudessaan vuosittain järjestettävän autonäyttelyn helmiä, ja valmistajat ovat kiinnittäneet erityisen tarkkaa huomiota automallien moottoreihin. Jokaisesta Toyotasta löytyy moottori, joka on paitsi kestävä myös hienostunut ja täynnä vahvaa dynaamisuutta. Kaikkein tärkeintä näissä malleissa on taloudellisuus, mikä heijastuu päivittäisessä käytössä. Käy tutustumassa Toyota-autoliikkeessä mieleiseesi Toyotaan ja hanki auto, joka kestää tuoden samalla näkyvyyttä ja mukavuutta elämääsi.